top of page

lør. 15. apr.

|

Mellomrommet Sagene, inngang Arendalsgt

ANSIKT tegninger i rommet

Line with Skulpturer i ståltråd.

ANSIKT tegninger i rommet
ANSIKT tegninger i rommet

Mellomrommet Sagene

15. apr. 2023, 12:00 – 30. apr. 2023, 16:00

Mellomrommet Sagene, inngang Arendalsgt, Kristiansands gate 1, 0463 Oslo, Norge

Åpent ons-søn 12-16

ANSIKT 

Tegninger i rommet 

Line With stiller ut portretter utført i sveiset ståltråd, resultater av personlige møter og mange tegninger. Skissearbeidet er også utstilt. 

Line With: "Jeg har utdannelse fra grafikklinjen Kunstakademiet i Århus, ett år på glasskunst avdelingen ved Edinbourgh College of art, og bachelorgrad i produktdesign på OsloMet. Tegning er et utgangspunkt for mitt arbeid, og min måte å observere og ta inn over meg verden. Innenfor glass har jeg spesialisert meg på blyglass og sandblåsing, og har utført en rekke offentlige og private oppdrag. Som utdannet produktdesigner tar jeg i bruk metodikk og nye produksjonsteknikker i kunstprosjekter. I dette prosjektet arbeider jeg med skulptur i sveiset ståltråd. Eller er det tegning jeg driver med? 

ANSIKT

Skulpturer av ansikter kjenner vi helt fra oldtiden og til nå, og fra mange verdensdeler. Her viser jeg portretter, tegnet i rommet med sveiset ståltråd. Gjennom å ta portrettbysten over i et nytt materiale, kan jeg leke med gjenkjennelse og fremmedhet. Hvordan gjenkjenner og leser vi et ansikt? Vil linjene i rommet fremdeles oppfattes som et ansikt når vi beveger oss rundt skulpturen? Ståltrådskulptur byr på en utfordring ved sin tvetydighet: Den er form, men likevel ikke form, linjer som forandrer seg idet du går forbi. Skyggene på veggen tilfører nok et lag med kompleksitet. Velkommen til å la deg forvirre og overraske!"

Åpner lørdag 15.april kl 12

Mellomrommet Sagene

Inngang fra Arendalsgata 

Åpningstider: ti-sø 12-16 

Del arrangementet

bottom of page